Mededeling:

Wanneer u een trampoline wilt bestellen stuur ons alstublieft een email dan kijken we of deze op voorraad is. Door drukte is de voorraad niet up to date! Mede hierdoor zijn we telefonisch slecht bereikbaar, bestellingen kunnen ook iets langer duren dan normaal. Heeft u een vraag dan is een mail sturen de beste keuze we nemen deze zo snel mogelijk in behandeling!

BERG Toys

Ben jij op zoek naar een trampoline van zeer goede kwaliteit? Grote kans dat je uitkomt bij een BERG trampoline. Binnen de BERG trampolines zijn er verschillende uitvoeringen. Het verschil tussen de diverse uitvoeringen van de BERG trampolines zit bijvoorbeeld in de veren, beschermrand, frame constructie, het materiaal van het frame en het springcomfort. Zo heeft BERG vier verschillenden uitvoeringen de BERG Talent, BERG Favorit, BERG Champion en de BERG Elite.

Profiteer nu tijdelijk van een gratis afdekhoes extra bij een champion of elite uitvoering! Bij een online bestelling wordt deze automatisch toegevoegd. Zolang de voorraad strekt.

 

BERG Trampolines - De Groot Buitenspeelgoed