Berg playbase medium - trapeze + klimmuur.jpg
Berg Playbase Medium - rubber zitje + trapeze + klimmuur

5 op voorraad

€1.942,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Als je met het hele gezin wilt genieten van spelen, sporten en loungen, is de BERG PLAYBASE helemaal iets voor jou. Een uniek buitenspeel concept, verpakt in een hoogwaardig en stijlvol object welke niet misstaat in de tuin. Het medium frame 285cm lang, 100cm breed en 245cm hoog.

Premium Kwaliteit:

Het sterke, robuuste frame beschikt over een gepatenteerde buisverbinding. Het BERG PlayBase frame staat stevig in de grond en vormt zo een solide basis voor de vele accessoires.

Minimalistisch Design:

Het mooie minimalistische ontwerp van de BERG PlayBase kenmerkt zich door het strakke geometrische design, zwart gepoedercoat staal en natuurlijke hout- en touwaccenten in de accessoires.

Lang speelplezier:

De unieke combinaties van BERG PlayBase zijn aanpasbaar voor elke leeftijd en interesse. Naast de keuze in accessoires, kun je per zijde van het frame kiezen uit een trap of rekstok. Deze Playbase wordt standaard geleverd met een rubberen zitje, trapeze en een klimmuur.

+ Lees meer