Asterix-type-3-1-e1492332386866-300x300-1
Douglas Schommel Asterix - 200cm

65 op voorraad

€500,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-2 weken

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Douglas schommel Asterix, is opgebouwd uit geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij Douglashout (splintervrij).
Geen scherpe hoeken, maar strakke velling kanten zorgen voor een zeer exclusief maar vooral esthetische schommel!
De staanders zijn behandeld met Postsaver om het rottingsproces tegen te gaan. De schommel staat dus garant voor vele jaren buitenspeelplezier!

Verder is de schommel voorzien van een pen-gat verbindingen, dit maakt de schommel zeer exclusief! De montage gemakkelijk en is oersterk!

De schommel wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke handleiding om zelf te kunnen plaatsen inclusief muurbeugel.

Specificaties:

Breedte: 200 cm
Hoogte: 250 cm
(ongeveer 80cm in de grond)
Staanders: 14,5 cm x 14,5 cm
Schoor: 7 cm x 7 cm

CE Markering
Het CE certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE markerings plaatje.

Verdubbel het levensduur van het hout
Elke douglas schommel wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Veilige afwerking
Deze Douglas schommels worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Kies uw hout behandeling
Deze Douglas schommel geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende oppervlakte behandelingen namelijk, onbehandeld, groen geimpregneerd of 2x zwart gespoten.

Schommelhaak keuze
Bij deze Douglas schommel is het mogelijk om in plaats van dwarsdoorhaken, marathon haken te bestellen. Een marathonhaak maakt schommelen geluidloos doordat de haak voorzien is van kogellagers. Er ontstaat op deze manier geen wrijving van staal op staal en zal het de levensduur drastisch verlengen ten op zichte van een traditionele schommelhaak. Er is keuze uit verschillende aantallen marathon haken die geleverd worden inclusief bevestigingsmateriaal

Het aantal schommelhaken is afhankelijk van de breedte. De Douglas schommel Asterix wordt geleverd met onderstaande schommelhaken:
200 cm = 3 schommelhaken
250 cm  = 4 schommelhaken
300 cm = 4 schommelhaken
350 cm = 6 schommelhaken
400 cm = 6 schommelhaken

+ Lees meer
Merk: Outdoor Island
Type: Aanbouw
Materiaal: Douglas hout - Onbehandeld