SHOWTUIN NIEUWS! Onze showtuin in Woudenberg is aankomende zaterdag 20 augustus geopend tot 12:00 X
Aanbouwschommel-prestige-garden4
Enkele Aanbouwschommel - Prestige Garden

999 op voorraad

€49,95

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De houten Aanbouwschommel van Prestige Garden geeft kinderen een heerlijk gevoel van vrijheid. Ze kunnen heerlijk heen en weer schommelen en de wind door hun haren voelen. Naast dat de schommel veel plezier biedt, is schommelen ook nog eens ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht. Gelukkig hoeven ze op deze nestschommel niet alleen te zwaaien, maar het kan met een vriendje of vriendinnetje tegelijk. De Prestige Garden Aanbouwschommel kan eenvoudig aan een wand bevestigd worden.

De unieke constructie van de Prestige Garden schommel is volledig gebouwd uit hout. Dit zorgt ervoor dat de schommel perfect bij de natuurlijke omgeving van de tuin past. Deze Prestige Garden schommel is gemaakt van geimpregneerd hout.  Je hoeft deze voor gebruik dus niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen.

Deze aanbouw schommel is voor kinderen met een maximaal gewicht van 30kg!

Let op: De schommel kan iets vergrijsd zijn!

+ Lees meer