BERG-XXL-Claas-E-BFR-1
BERG XXL CLAAS E-BFR

999 op voorraad

€2.455,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

BERG heeft nu ook E-Skelters in het assortiment. Deze skelters zijn voorzien van een 250W E-Motor die trapondersteuning biedt. De BERG E-Skelter heeft 4 niveau’s van trapondersteuning: ECO, TOUR, SPORT en TURBO. Er kan minstens 2 uur zorgeloos worden rondgereden met de accu op deze skelter. Met de BERG E-Skelter kunnen snelheden van 16 km per uur worden behaald. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar én is verkrijgbaar met bijna alle themapakketten.

Je eigen tractor met Claas design! De grove banden en de uitlaat zorgen voor de ultieme ‘tractor look’. Door de indrukwekkende grove banden en de schommelas heb je optimaal veel grip in de modder en blijf je op oneffen terreinen stevig op de grond! Dankzij het unieke BFR-systeem heeft deze skelter een achteruittraprem en kun je makkelijk remmen voor ieder obstakel. Maak je skelter nog leuker met verschillende accessoires zoals een liftbakje, de palletvork of een rolbeugel met zwaailicht.

+ Lees meer
Merk: Berg
Kleur: Lichtgroen
Thema: Claas
Leeftijd: 5+