grasshopper_zonder_net-1
Akrobat Orbit Inground Trampoline 365 Groen

999 op voorraad

€734,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Trampoline kopen? De Akrobat Orbit inground trampoline is een absoluut topmodel onder de ronde trampolines en garandeert springplezier voor jong en oud.

De Akrobat Orbit 365 is het meest verkochte formaat trampoline. Dat geeft de springer lekker de ruimte om zijn jumps te maken. Zijn unieke veer zorgt voor de ultieme bounce, beleef deze geweldige sprongeigenschappen. Duurzaam en veilig, de Akrobat Orbit Inground trampoline heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, en is heel gemakkelijk te installeren. De Orbit Trampoline heeft een medium kwaliteit beschermrand van schuimrubber, welke de veren en buizen goed en veilig afschermt. Geschikt voor de beginner tot gevorderde springer. Voor maximale veiligheid kunt u deze trampoline met een veiligheidsnet combineren.

Leverbaar in het rond in diameter 244, 305, 365 en 430 cm, en rechthoekig met de afmetingen 305 x 183 cm en 335 x 244 cm.

Voordelen van een inground trampoline:

  • Veiligheid: lage valhoogte, en er kunnen geen kinderen of huisdieren onder de trampoline komen tijdens het springen. 
  • Makkelijke opstap op trampoline
  • Mooier te integreren in de tuin, minder prominent aanwezig
  • Je hoeft geen gras te maaien onder de trampoline.
+ Lees meer
Merk: Akrobat
Type: In de grond
Afmeting: 365cm
Vorm: Rond
Kleur: Groen