primus-flattoground-520x305-1
Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 520x305 Antraciet

999 op voorraad

€2.099,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Rechthoekige Trampoline Akrobat Primus Flat to the ground

Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de AkroVentSport springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline, met fantastische springeigenschappen.

Deze unieke springcapaciteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is, met name bij ervaren trampolinespringers, turnsters, freerunners en tieners. Geschikt voor zowel beginners, topatleten en revalidatie. Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren. Het bijzondere kenmerk van de Primus Flat to the ground is de innovatieve AkroVentSport springmat. Het AkroVentSport springdoek zorgt voor een zeer effectieve lucht ventilatie, de springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend, waardoor je nagenoeg geen luchtweerstand ondervindt bij het springen.

Daardoor is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit springmatmateriaal een gaatje zou komen scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVent springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen.

Daarnaast is de Primus 520 x 305 verstevigd met een extra framebuis waardoor de maximale veiligheid en gebruikerservaring kunnen worden gegarandeerd.

Standaard is onze Primus voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen. Bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een levenslange levensduur. Dit type randkussen herkent u aan het glanzende oppervlak (extra beschermende top coating). De flat to the ground trampoline heeft 120 trampolineveren en zijn buitenafmetingen zijn 5.20x3.05 meter.

+ Lees meer
Merk: Akrobat
Type: In de grond
Afmeting: 520x305cm
Vorm: Rechthoek
Kleur: Antraciet