orbit-flat-to-ground-metveiligheidsnet305x183
Akrobat Orbit Flat to the ground Trampoline 305x183 Antraciet - Incl. Veiligheidsnet

999 op voorraad

€1.019,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Een flat to ground rechthoekige trampoline kopen? De Akrobat Trampoline Orbit is een juiste keuze.

De Akrobat Trampoline Orbit Family is een top design trampoline die gelijk is met het grondoppervlak, prachtig in elke tuin, geschikt voor de hele familie. Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft ze zich met de Orbit Family serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud. De Akrobat Orbit verenigt alle premium springeigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen met een aantrekkelijke prijs. De Orbit is te bestellen in 3 grondniveau’s (Flat to the ground, Inground en Above ground) en in 2 vormen (rond en rechthoekig).

Hieronder lees je meer over wat de Orbit Family tot de ideale tuintrampoline maakt:

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer, deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en die minimaal dezelfde levensduur heeft als de trampoline. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra veren bescherm flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren
De Orbit Family trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.

Kwaliteit en veiligheid
De Orbit Family productgroep is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampolinelijn. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit Family een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit Family wordt ontwikkeld en geproduceerd in de EU. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

De Orbit Family serie heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een goede springbeleving en staat voor een betrouwbare tuintrampoline die elk gezin jarenlang speel- en beweegplezier zal geven.

FLAT TO THE GROUND Het nieuwste design op trampoline gebied is de volledig ingegraven trampoline en noemen we de flat-to-the ground trampoline. Deze innovatieve trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij volledig geïntegreerd is in de tuin. Geeft een strakke en moderne uitstraling, en valt niet op in de tuin. Staat elegant in iedere omgeving. Ook is deze trampoline eenvoudig te betreden, omdat deze gelijk is met het omringende grondoppervlak. De flat to the ground trampoline heeft verder alle voordelen van een Inground trampoline.

+ Lees meer
Merk: Akrobat
Type: In de grond
Afmeting: 305x183cm
Vorm: Rechthoek
Kleur: Antraciet
Veiligheidsnet: Ja