akrobat_primus_grey_half_net-Copy
Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 430 Antraciet - Incl. half veiligheidsnet

999 op voorraad

€1.468,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De Akrobat Trampoline Primus Flat to the ground is een top design ronde trampoline, staat prachtig in elke tuin, en heeft de beste sprongeigenschappen

Dit onopvallende volledige ingegraven ontwerp zorgt ervoor dat de Akrobat Trampoline Primus Flat to the ground elegant staat in iedere omgeving. Ook de kleur combinatie van zwart met grijs geeft een zeer strakke en moderne uitstraling.

Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de AkroVent springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline, met fantastische springeigenschappen. Deze unieke sprong kwaliteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is, met name bij ervaren trampolinespringers,  turnsters, freerunners en tieners. Geschikt voor zowel beginners, topatleten en revalidatie. Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren.

Het bijzondere kenmerk van de Primus Flat to the ground is de innovatieve AkroVent springmat. Het AkroVent springdoek zorgt voor een zeer effectieve lucht ventilatie, de springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend, waardoor je nagenoeg geen luchtweerstand ondervindt bij het springen. Daardoor is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit springmatmateriaal een gaatje zou komen scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVent springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen. Kortom deze AkroVent Springmat zorgt voor de geweldige springeigenschappen en maximale veiligheid.

Standaard is onze Primus voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen. Bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een levenslange levensduur. Dit type randkussen herkent u aan het glanzende oppervlak (extra beschermende top coating).

Speciale kenmerken van de Akrobat Trampoline Primus Flat to the ground:

– AkroVent springdoek: een geperforeerde springmat die veel lucht doorlaat, zodat je nagenoeg geen weerstand ondervindt bij het springen. Deze springmat heeft een geweldige bounce. Bij het springen klappert de trampoline rand niet op de springmat, dus minder geluid tijdens het springen.
– Een Premium beschermrand: UV bestendig en extra zware kwaliteit zeilmateriaal met extra glossy topcoating, zware kwaliteit schuim (brand-, water- en temperatuurbestendig) voor maximale veiligheid en levensduur.
– AkroSpring Pro systeem, met een extra beschermrand over de veren.
– Roest en breuk bestendige steun rand, die de bodem op zijn plek houdt.
– Inclusief antiworteldoek, om groei van onkruid onder de trampoline tegen te gaan.

Leverbaar in het rond in diameter 244, 305, 365 en 430 cm, en rechthoekig met de afmetingen 305 x 183 cm, 335 x 244 cm en 430 x 305 cm.

+ Lees meer
Merk: Akrobat
Type: In de grond
Afmeting: 430cm
Vorm: Rond
Kleur: Antraciet
Veiligheidsnet: Ja