Persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. We leveren naast een uitstekend product ook nét dat extra beetje service waardoor je nog sneller van je aankoop kunt genieten. Dus vind je het te veel werk om je aankoop zelf te monteren of het kunstgras goed aan te leggen?

Lees dan snel verder waar wij je bij kunnen helpen.

 

  • Trampoline plaatsen

Zoveel variaties als er zijn bij de soorten trampolines, zoveel is er ook mogelijk bij de manier waarop deze geplaatst kan worden. Moet hij ingegraven worden of juist boven de grond staan? Moet er een veiligheidsnet omheen of juist niet? Deze zorg kunnen wij jou uit handen nemen! Afhankelijk van welke manier zijn we hier een halve dag tot een dag mee bezig.

 

  • Skelter monteren

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan genieten van je mooie skelter. Deze wordt standaard geleverd als bouwpakket met een gebruiksvriendelijke handleiding. Wil je onze hulp? Ook hier helpen we je graag mee. Dit kost ongeveer een uur werk.

 

  • Houten speeltoestellen monteren

Alle houten speeltoestellen zoals schommels, zandbakken en huisjes worden als bouwpakket geleverd met een gebruiksvriendelijke handleiding. Voor de huisjes kost het gemiddeld een dag om deze voor je in elkaar te zetten.

 

  • Aanleg kunstgras

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit ons brede aanbod van de verschillende soorten kunstgras en deze is geleverd kunnen de handen uit de mouwen, het leggen. Uiteraard is het mogelijk om dit zelf te doen maar wil je zo lang en optimaal mogelijk genieten van je gras? Laat het leggen dan aan ons over. Wij helpen je graag!

 

Meer informatie of een prijs opgave voor de montage van een product? Bel 033-2340700 of mail naar info@degrootbuitenspeelgoed.nl