12springs-airbeam-3mx40cmx10cm-grijs-mintgroen
12SPRINGS Airbeam 300, W40 Standaard, Mintgroen

999 op voorraad

€175,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De 12SPRINGS AIRBEAM heeft een strak en stoer design. De gelaste naden zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid en is de druk en hardheid van de Airbeam eenvoudig te reguleren. De extra dikke kwaliteit maakt dat je de Airbeam ook buiten kunt gebruiken, zoals in het gras, op het zand en zelfs in het water.De evenwichtsbalk ligt stabiel op de vloer. De 12SPRINGS Airbeam is standaard voorzien van nylon handvatten zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je dus overal gymnastische en acrobatische elementen oefenen.

Een Airbeam is de ideale manier om op lage hoogte thuis je balkoefeningen te trainen.

De 12SPRINGS AIRBEAM is een opblaasbare evenwichtsbalk, welke zeer geschikt is als methodisch hulpmiddel voor het aanleren van nieuwe gymnastische en acrobatische elementen en voor het oefenen van balkoefeningen. Waterproof en antislip en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric).
Deze Airbeam is 3 meter lang, 40 cm breed en 10 cm dik.
Ideaal voor het veilig oefenen van nieuwe vaardigheden.

De meegeleverde voetpomp zorgt ervoor dat je in korte tijd klaar bent om te beginnen.

+ Lees meer