12springs-airtrack-3mx2mx10cm-grijs-mintgroen
12SPRINGS Airtrack 400, W100 Plus, Mintgroen

999 op voorraad

€399,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De 12SPRINGS AIRTRACKS hebben een strak en stoer design.

De onder zeer hoge temperatuur verlijmde naden zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid en is de druk en hardheid van de Airtrack eenvoudig te reguleren. De extra dikke kwaliteit maakt dat je de Airtrack ook buiten kunt gebruiken, zoals in het gras, op het zand en zelfs in het water. De 12SPRINGS Airtrack is standaard voorzien van nylon handvatten en inclusief tas zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je dus overal je favoriete acrobatische oefeningen uitvoeren.

De 12SPRINGS Airtracks zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Ben je turn(st)er, freerunner, atleet of akrobaat? Voor elk gebruik raden wij een andere dikte aan. Bekijk daarvoor de tabel hieronder. Wat betreft de lengtemaat is een lange opblaasmat aan te raden voor ervaren freerunners en turn(st)ers.

Standaard:
10 cm dik: geschikt voor turnen, gymoefeningen en vechtsporten

Comfort:
15 cm dik: geschikt voor turnen, freerunnen en vechtsporten

Plus:
20 cm dik: geschikt voor lichte en meer ervaren freerunners, turn(st)ers, akrobaten en sterke springers

Pro:
30 cm dik: geschikt voor ervaren freerunners, turn(st)ers, akrobaten en sterke springers

+ Lees meer