airbox_lichtblauw-setvan3
12SPRINGS Set van 3x Airbox 200 W100 Pro, Lichtblauw

999 op voorraad

€849,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De 12SPRINGS Set van 3 AIRBOXEN heeft een strak en stoer design.

De onder zeer hoge temperatuur verlijmde naden zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid en is de druk en hardheid van de Airbox eenvoudig te reguleren. De extra dikke kwaliteit maakt dat je de Airbox ook buiten kunt gebruiken, zoals in het gras, op het zand en zelfs in het water. De Airbox is licht van gewicht en standaard voorzien van nylon handvatten zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je dus overal je favoriete acrobatische oefeningen uitvoeren.

De Airbox is 2 meter lang, 1 meter breed en maar liefst 30cm dik voor een nog betere veerkracht. De korte zijdes zijn voorzien van zacht klittenband aan zowel de boven-als onderkant. Hierdoor kunt u door middel van klittenbandstrips (hard) de Airboxen op elkaar stapelen en vastzetten of door middel van een connector achter elkaar plaatsen. De zijkanten bevatten tevens D-ringen zodat u met behulp van het meegeleverde zwarte elastiek de Airboxen nog steviger met elkaar kan verbinden en/of kan vastmaken op bijvoorbeeld een Airtrack. Klittenband strips en connectors zijn ook bij ons verkrijgbaar.

De 12SPRINGS Set van 3 Airboxen is een zeer geschikt methodisch hulpmiddel voor het sneller en veiliger aanleren van nieuwe gymnastische en acrobatische elementen en kan tevens in combinatie van de drie delen als zachte kast dienen of trapsgewijs gestapeld worden. Het kan ook als stabiel platform gebruikt worden voor trainers om op te staan met vangen.

De grijs/lichtblauwe Airbox is waterproof en antislip en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric).

De GRATIS meegeleverde elektrische pomp zorgt ervoor dat je in korte tijd klaar bent om te beginnen.

+ Lees meer