Set-van-2-12SPRINGS-Airtracks-300-W100-Standaard-incl.-triangle-connector-Mintgroen
Set van 2 12SPRINGS Airtracks 300, W100 Standaard incl. triangle connector, Mintgroen

999 op voorraad

€399,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De 12SPRINGS AIRTRACKS hebben een strak en stoer design.

De onder zeer hoge temperatuur verlijmde naden zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid en is de druk en hardheid van de Airtrack eenvoudig te reguleren. De extra dikke kwaliteit maakt dat je de Airtrack ook buiten kunt gebruiken, zoals in het gras, op het zand en zelfs in het water. De 12SPRINGS Airtracks zijn standaard voorzien van nylon handvatten zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je dus overal je favoriete acrobatische oefeningen uitvoeren.

Deze set bestaat uit 2 grijs/mintgroene airtracks van 3 meter lang, 1 meter breed en 10 cm dik en inclusief tas. Zowel los als aan elkaar te gebruiken. De Airtracks zijn nl. voorzien van klittenband en door middel van de meegeleverde grijze triangle connector makkelijk en snel aan elkaar te koppelen tot een baan van 6m lang. Ideaal voor het veilig oefenen van nieuwe vaardigheden.

Waterproof en antislip en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam 1000d Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric). Tevens heeft de 12SPRINGS Airtrack een randdikte van maar liefst 0.9mm voor extra duurzaam-en slijtvastigheid t.o.v. de standaard randdikte van 0.6mm bij andere airtracks!

Geleverd met een GRATIS elektrische pomp! Deze pomp zorgt ervoor dat je in korte tijd klaar bent om te beginnen.

+ Lees meer