exit-getset-powerstation-ps520
EXIT GetSet powerstation PS520

999 op voorraad

€1.999,00 €1.699,00

-15%

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

EXIT GetSet powerstation PS520

De EXIT GetSet PS520 is een fitnessrek van ruim vier meter voor buiten. De volgende accessoires zijn inbegrepen: push-up stang, dip station, battle rope ringen, bokszak, fitnessbank, haltersteunen, pull-up stang, klimtouw, klimwand en handgrepen. Deze powerstation is multifunctioneel en biedt volop uitdaging voor sportieve 14-plussers en volwassenen. Haal de sportschool naar jouw huis met de GetSet PS520!

Outdoor fitness in eigen tuin

Met dit outdoor fitnesstoestel heb je de basis voor urenlang sportplezier in huis. Tijdens een verloren halfuurtje overdag kun je in eigen tuin jouw work-out tussen de bedrijven door doen. Bovendien stimuleer je hiermee jouw pubers om hun mobiel vaker te laten liggen en naar buiten te gaan om samen te sporten. Ook als je kleine kinderen hebt, is de GetSet PS520 ideaal. Als zij ’s avonds op bed liggen, kun jij je in het zweet werken. Je hebt geen oppas meer nodig! Met het frame en de meegeleverde sportaccessoires kun je naar hartenlust combineren en jouw eigen work-out samenstellen.

Volop variatie

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk op de GetSet PS520. Bench presses, pull-ups, push-ups, chin-ups, dips, boxing, leg curls, hanging leg raises en squats... Of klim de hoogte in op de klimwand voor maximale uitdaging. Wil je nog meer variatie, dan kun je extra EXIT GetSet accessoires toevoegen aan onze powerstation, zoals de turnringen.

Je kunt ook eenvoudig de bokszak verwijderen en je uitleven op de monkeybar zelf. Je traint hiermee verschillende spiergroepen, zoals de biceps, rug- en schouderspieren én je werkt aan je spierkracht, grijpkracht en coördinatie. Zoveel mogelijkheden in één fitnessrek: wat wil je nog meer?

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij EXIT Toys voorop. Het ijzersterke frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat. Hierdoor maakt roest geen kans en heeft de GetSet PS520 een lange levensduur. Door de kunststof verbindingsdelen tussen de metalen buizen heb je geen last van vervelend piepend of krakend geluid van metaal dat over metaal schuurt. Dat sport wel zo prettig!

Dit outdoor fitnessrek zet je zelf in elkaar met behulp van de handleiding. Door de stevige verankering van het frame met snelbeton is het fundament van dit toestel super stabiel. Wel zo veilig als er meer mensen tegelijk van de GetSet PS520 gebruik maken of als er een flinke wind staat. Er wordt standaard een verankeringsset (exclusief snelbeton) meegeleverd, inclusief stappenplan, zodat je precies ziet hoe je jouw GetSet PS520 kunt vastzetten.

Stijlvol design

De GetSet PS520 heeft een strak en aansprekend design. Het hoogwaardige frame is donkergrijs van kleur en veel stalen sportaccessoires zijn luxe afgewerkt in een fraaie groentint. Deze combinatie zorgt voor een moderne look en past in iedere tuin!

Met de GetSet PS520 heb je een multifunctioneel sporttoestel waarop jij aan je sportieve levensstijl werkt en veel plezier beleeft. Alleen, samen met jouw 14-plussers of sportieve vrienden. Op welk moment dan ook. GetSet, sport and have fun together!

+ Lees meer