airtrack-lichtblauw-3mx1mx10cm
12SPRINGS Airtrack 300, W100 Standaard, Lichtblauw

999 op voorraad

€199,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De 12SPRINGS Airtrack 300, W100 Standaard heeft een strak en stoer design

Een Airtrack is een opblaasbare mat. Het is zeer veerkrachtig en stabiel. De perfecte ondergrond om op te landen of om oefeningen op te doen. Het wordt zo veel makkelijker om bijvoorbeeld een salto aan te leren. Ook kun je eindeloos oefenen op een handstand. De Airtrack is een zachte ondergrond, waar je veel vaker op kunt oefenen dan op bijvoorbeeld een harde vloer. Voorkom overbelasting en ervaar zelf hoe licht en compact de Airtracks zijn. Perfect in te zetten bij: gymnastiek, turnen, cheerleading, vechtsporten, danssporten, schoolsporten en seniorensporten.

De onder zeer hoge temperatuur verlijmde naden van de Airtrack zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid. Je kunt het dus gebruiken in de woonkamer, in de achtertuin, in het park, op de sportschool, in de speeltuin, op het strand en zelfs in het water! De druk en hardheid zijn ook eenvoudig te reguleren en aan te passen op jouw leeftijd, gewicht en trainingsniveau.

Deze Airtrack is 3 meter lang, 1 meter breed en 10 centimeter dik. Tevens heeft de 12SPRINGS Airtrack een rand, die maar liefst 1,5 keer dikker is dan de standaard rand, voor extra duurzaam-en slijtvastigheid. De Airtrack wordt geleverd met gratis elektrische pomp. Zo ben je er extra snel klaar voor!

De 12SPRINGS Airtracks zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Ben je turn(st)er, freerunner, atleet of akrobaat? Voor elk gebruik raden wij een andere dikte aan. Bekijk daarvoor de tabel hieronder. Wat betreft de lengtemaat, is een lange opblaasmat aan te raden voor ervaren freerunners en turn(st)ers.


Welke Airtrack maat is geschikt voor mij?

Standaard
Dikte: 10 centimeter
Geschikt voor: turnen, gymoefeningen en vechtsporten

Plus
Dikte: 20 centimeter
Geschikt voor: lichte en meer ervaren freerunners, turn(st)ers, akrobaten en sterke springers

Pro
Dikte: 30 centimeter
Geschikt voor: ervaren freerunners, turn(st)ers, akrobaten en sterke springers

+ Lees meer