12SPRINGS-schuin-vlak-200-W100-H80
12SPRINGS schuin vlak, 200, W100, H80

999 op voorraad

€440,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Het 12SPRINGS schuin vlak heeft een strak en stoer design.

De onder zeer hoge temperatuur verlijmde naden zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid en is de druk en hardheid van het schuin vlak eenvoudig te reguleren. De extra dikke kwaliteit maakt dat je het schuin vlak ook buiten kunt gebruiken, zoals in het gras, op het zand en zelfs in het water. Het is licht van gewicht en standaard voorzien van nylon handvatten en inclusief tas zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je dus overal je favoriete acrobatische oefeningen uitvoeren. Het schuin vlak is onderaan voorzien van d-ringen en zacht klittenband zodat u door middel van een connector deze bijvoorbeeld aan een Airtrack kan koppelen. De connector is ook bij ons verkrijgbaar. Het 12SPRINGS schuin vlak is verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes en evt. ook te verkrijgen met een covermat.

Het nieuwe, extra steile, 12SPRINGS SCHUIN VLAK, is een zeer geschikt methodisch hulpmiddel voor het veilig en makkelijk aanleren van nieuwe acrobatische elementen zoals een back- of frontflip maar kan ook gebruikt worden bij verschillende toestellen zoals bijvoorbeeld de brug voor het aanleren van een kip. Het schuine vlak is waterproof en antislip en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric). Dit schuin vlak is 2 meter lang, 1 meter breed en 80cm hoog en wordt inclusief tas en reparatieset geleverd.

De meegeleverde voetpomp zorgt ervoor dat je in korte tijd klaar bent om te beginnen.

+ Lees meer