Schuin-vlak-grijsblauw-2m-langx2m-breedx40cm-of-60cm-hoog
12SPRINGS Schuin vlak 200, W200, H60, Grijs/lichtblauw

999 op voorraad

€595,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Het 12SPRINGS schuin vlak heeft een strak en stoer design.

De onder zeer hoge temperatuur verlijmde naden zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid en is de druk en hardheid van het schuin vlak eenvoudig te reguleren. De extra dikke kwaliteit maakt dat je het schuin vlak ook buiten kunt gebruiken, zoals in het gras, op het zand en zelfs in het water. Het is licht van gewicht en standaard voorzien van nylon handvatten en inclusief tas zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je dus overal je favoriete acrobatische oefeningen uitvoeren. Het schuin vlak is onderaan voorzien van zacht klittenband zodat u door middel van een connector deze bijvoorbeeld aan een Airtrack kan koppelen. De connector is ook bij ons verkrijgbaar.

Het 12SPRINGS SCHUIN VLAK is een zeer geschikt methodisch hulpmiddel voor het veilig en makkelijker aanleren van nieuwe acrobatische elementen en vaardigheden zoals bijvoorbeeld een koprol achterover, stut, radslag, flikflak en salto, maar kan ook gebruikt worden bij verschillende toestellen zoals bijvoorbeeld de brug voor het aanleren van een kip.

Het schuine vlak is waterproof en antislip en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Drop Stitch PVC materiaal (Double Wall Fabric). Dit schuin vlak is 2 meter lang, 2 meter breed en 60cm hoog.

De meegeleverde GRATIS elektrische pomp zorgt ervoor dat je in korte tijd klaar bent om te beginnen.

+ Lees meer