SHOWTUIN NIEUWS! Onze showtuin in Woudenberg is aankomende zaterdag 20 augustus geopend tot 12:00 X
soft grey zwembad 330x200x65 met filterpomp
EXIT Soft Grey zwembad 300x200x65cm met filterpomp - grijs

999 op voorraad

€249,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

EXIT Soft Grey zwembad 300x200x65cm met filterpomp – grijs

Het EXIT Soft Grey zwembad 300 x 200 x 65 cm is een rechthoekig, grijskleurig frame zwembad. Dit compacte zwembad is standaard voorzien van een filterpomp. Ben je op zoek naar een geschikt zwembad voor jonge kinderen of een ondiep bad om zelf lekker in af te koelen? Kies dan voor het scherp geprijsde Soft Grey zwembad van EXIT Toys en voel je als een vis in het water!

Een frisse duik in jouw zwembad

In het EXIT Soft Grey zwembad neem je altijd een frisse duik. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. De binnenzijde van het zwembad is blauw, wat zorgt voor een echt fris zwembad gevoel.

Zomers vol zwemplezier

Ontdek hoe stevig een rechthoekig opzetzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke poten van het EXIT Soft Grey zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en lang meegaat. Het zwembad heeft een laag frame en is daardoor eenvoudig te betreden door de allerkleinsten. Het EXIT Soft Grey zwembad is perfect om meerdere zomers achter elkaar in door te brengen!

 

Standaard inbegrepen:

  • Grijs stalen zwembadframe 300 x 200 x 65 cm
  • Grijze liner
  • Filterpomp met cartridge
  • Liner reparatieset
+ Lees meer
Vorm: Rechthoek
Afmeting: 300x200cm
Diepte: 65cm
Kleur: Grijs