SHOWTUIN NIEUWS! Onze showtuin in Woudenberg is aankomende zaterdag 20 augustus geopend tot 12:00 X
wood zwembad 220x150x65 filterpomp
EXIT Wood zwembad 220x150x65cm met filterpomp - bruin

999 op voorraad

€249,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

EXIT Wood zwembad 220x150x65cm met filterpomp - bruin

Het EXIT Wood zwembad 220 x 150 x 65 cm is een rechthoekig frame zwembad met houtlook. Dit compacte zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en valt op tussen andere baden door zijn stoere houtpatroon. Ben je op zoek naar een geschikt zwembad voor jonge kinderen die niet te veel ruimte in de tuin inneemt? Kies dan voor dit unieke en hoogwaardige frame zwembad van EXIT Toys!

Jarenlang een frisse duik in je zwembad

Ontdek hoe stevig een rechthoekig opzetzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke hoekpunten van het EXIT Wood zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. In het EXIT Wood zwembad neem je altijd een frisse duik!

Een mooi zwembad voor in je tuin

Het stoere houtpatroon en zwarte frame geven het Wood zwembad een unieke uitstraling en dankzij de natuurlijke look integreert het zwembad volledig in je tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, zodat je het frisse zwembad gevoel houdt. Het zwembad heeft een laag frame en is daardoor eenvoudig te betreden door de allerkleinsten. Kies voor de zwembaden van EXIT Toys, een echte musthave voor in je tuin tijdens de zomer!

 

EXIT tip: voor extra reiniging wordt het gebruik van chloortabletten aanbevolen.

Standaard inbegrepen

  • Zwart stalen zwembadframe 220 x 150 x 65 cm
  • Bruine liner met stoer houtpatroon
  • Filterpomp met cartridge
  • Liner reparatieset
+ Lees meer
Vorm: Rechthoek
Afmeting: 220x150cm
Diepte: 65cm
Kleur: Bruin