SHOWTUIN NIEUWS! Onze showtuin in Woudenberg is aankomende zaterdag 20 augustus geopend tot 12:00 X
exit-wood-zwembad-400x200x122cm-met-zandfilterpomp-bruin
EXIT Wood zwembad 400x200x122cm met zandfilterpomp - bruin

999 op voorraad

€1.029,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

EXIT Wood zwembad 400x200x122cm met zandfilterpomp - bruin

Het EXIT Wood zwembad 400 x200 x 122 cm is een rechthoekig frame zwembad met houtpatroon. Dit zwembad is standaard voorzien van een zandfilterpomp en een zwembadtrap, waarmee je veilig het zwembad in en uit kunt stappen. Op zoek naar verkoeling? Het EXIT Wood zwembad is maar liefst 122 centimeter diep waardoor je echt onder water kunt duiken. Met het hoogwaardige frame zwembad van EXIT Toys beleef je gegarandeerd de leukste wateravonturen in je eigen tuin!

Een frisse duik in je zwembad

Het Wood zwembad heeft een modern en stoer houtpatroon op de zijkant en is daarmee een échte blikvanger in de tuin. Het EXIT zwembad is uitgevoerd met sterke 3-laags wanden van PVC en polyester en de binnenzijde van het zwembad is blauw voor het frisse zwembadgevoel. Het meegeleverde watercirculatiesysteem maakt dit zwembad helemaal af. De hoogwaardige zandfilterpomp reinigt de kleinste deeltjes uit het zwembad door het water krachtig door het filterbed heen te pompen. Dit zorgt ervoor dat vuil, zoals zand, ongedierte of algen achterblijven in het filter.

Stabiel en sterk!

Het frame zwembad is niet alleen uniek, maar ook stabiel en sterk. Het stalen zwarte frame van het zwembad is extra dik met een diameter van 50 mm en de frame-poten zorgen voor optimale stabiliteit, zodat het zwembad altijd stevig blijft staan. Natuurlijk is er ook aan duurzaamheid gedacht: het zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. Het Duplex Coating Systeem noemen we dat bij EXIT Toys. Tijd voor een frisse duik in je eigen EXIT zwembad in de tuin!

 

EXIT tip: voor extra reiniging wordt het gebruik van chloortabletten aanbevolen.

Standaard inbegrepen

  • Zwart stalen zwembadframe 400 x 200 x 122 cm
  • Bruine liner met stoer houtpatroon
  • Zandfilterpomp (filtermateriaal is niet inbegrepen)
  • Zwembadtrap
  • Liner reparatieset
+ Lees meer
Vorm: Rechthoek
Afmeting: 400x200cm
Diepte: 122cm
Kleur: Bruin