butterfly xl voorkant
Houten speelhuis Butterfly XL incl glijbaan - Prestige Garden

8 op voorraad

€899,00 €849,00

-6%

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-7 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Prestige Garden Kinderspeelhuis "Butterfly XL" Met zijn afwisseling zorgt het speelhuis voor veel speelplezier voor de kinderen.

Op zoek naar een houten speelhuisje met sfeer? Dan is houten speelhuisje Butterfly het perfecte huisje. Het houten speelhuisje bestaat uit een basishuisje met daaraan een aanbouw. De karakteristieke details geven het huisje een lieflijke uitstraling. Rondom is het speelhuisje voorzien van veel raampjes en zelfs 2 deuren. Het houten speelhuisje is geïmpregneerd en vrij eenvoudig in elkaar te zetten. De dikte van het hout is 12 mm. Het basishuisje heeft een gepotdekseld dak, de aanbouw heeft dakleer.

Maak je houten speelhuisje Butterfly helemaal af met de leukste speelhuis accessoires zoals een brievenbus en een bel. (Afgebeelde accessoires zijn niet inbegrepen)

U kunt het speelhuisje ook zelf afhalen (met aanhanger)

LET OP! Het speelhuis word geleverd exclusief dakleer!

Glijbanen:

-Appelgroen

-Groen

-Rood

-Antraciet

+ Lees meer
Merk: Prestige Garden
Materiaal: Hout
Grondniveau: Op poten
Platformhoogte: 90 cm