funny-xxl-zonder-glijbaan
Houten speelhuis Funny XXL - Prestige garden

11 op voorraad

€699,00 €649,00

-7%

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1-5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De 14 mm dikke paalwoning met veranda en balkon wordt een blikvanger in je tuin en zorgt voor veel speelplezier voor de kinderen.

Veel ruimte om te spelen

Speelhuis funny XXL is voorzien van een overdekte veranda en een groot balkon en is te bereiken via een houten ladder. Het ruime speelhuis biedt binnen voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kinderkeuken of een tafel.

Veilige deur en raam
Aan de voorzijde is de paalwoning voorzien van een vast kunststof glasraam en in de zijgevel een raamuitsparing met luiken en een bloembak. Het raam en de tweedelige deur zijn voorzien van vingerklembeveiliging.

Stabiele basisconstructie
De basisconstructie bestaat uit 14 mm dik onder druk geïmpregneerd geprofileerd hout en is daardoor bijzonder weerbestendig. De hoogwaardige afwerking garandeert maximale stabiliteit.

Incl. Platform van 150 cm
Het 150 cm hoge overdekte platform is optioneel uit te breiden met een 300cm glijbaan. Het platform kan optioneel worden ingekort tot 120 cm door het inkorten van de palen en ladder (instructies zijn opgenomen in de montagehandleiding.) Indien u in verband met aanschaf van een glijbaan de hoogte wilt verkleinen naar 120 cm, dan is een 240 cm lange glijbaan nodig.

Breid het huisje uit met leuke accessoires voor een extra leuke speelervaring! (standaard zijn de accessoires niet inbegrepen)

LET OP! Dit speelhuisje word geleverd exclusief dakbedekking.

​Dit mooie speelhuis nu tijdelijk met gratis glijbaan! Keuze uit 300 cm of 240 cm! Vermeld in de opmerkingen bij het bestellen welke glijbaan je wilt.

Hetzelfde speelhuis incl. zandbak: Funny XXL met zandbak

+ Lees meer
Merk: Prestige Garden
Materiaal: Hout
Grondniveau: Op poten
Platformhoogte: 150 cm