exit-loft-500-houten-speelhuis-naturel
EXIT Loft 500 Naturel

65 op voorraad

€1.199,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

EXIT Loft 500 houten speelhuis – naturel

In het EXIT Loft 500 houten speelhuis in de kleur naturel hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Dit speelhuisje staat op poten en is extra verhoogd, zodat kinderen in de zandbak eronder kunnen spelen. Klim eenvoudig omhoog via het trappetje en glij naar beneden via de coole glijbaan. De speelhuisjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten vanwege de vooraf gemonteerde onderdelen. Typerend voor het EXIT Loft 500 houten speelhuis is het strakke Scandinavische design met mooie witte kozijnen. Dit speelhuisje met glijbaan en zandbak zal zeker niet misstaan in de tuin!

Duurzaam houten speelhuis

De speelhuisjes van EXIT Toys zijn weerbestendig dankzij het waterdichte bitumen dak en gemaakt van FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten speelhuisjes voor gebruik niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen

Unieke eigen inrichting?

Zoals voor alle speelhuisjes zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar voor de EXIT Loft 500 houten speelhuisjes. Wat dacht je van een leuke picknickset met krukjes of een decoratie set waar je mooie tekeningen op kunt maken? Richt je speelplek helemaal in zoals jij het graag wilt en beleef de leukste avonturen in de buitenlucht!

Standaard inbegrepen

  • Prefab bouwpakket voor eenvoudige montage
+ Lees meer
Merk: Exit
Materiaal: Hout
Grondniveau: Op poten
Platformhoogte: 90 cm
Glijbaan: Ja