cascade_met_swing_-_1
Blue Rabbit Cascade speeltoren met @Swing

65 op voorraad

€639,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Blue Rabbit Cascade speeltoren met @Swing

De cascade speeltoren is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, door de houten schuine helling kunnen ook kleine kinderen gemakkelijk op de speeltoren komen. Inclusief dubbele houten schommel. De bovenbalk kan worden ingekort wanneer er maar voor 1 zitje plek is.

Als je gaat monteren dien je eerst te controleren welke lengte de bestelde glijbaan heeft:

  • Lengte 175 cm: het hoogste platform dient gemonteerd te worden op 90 cm, de laagste op 60 cm
  • Lengte 240 cm: het hoogste platform dient gemonteerd te worden op 120 cm, de laagste op 90 cm

Als je kiest voor platformhoogtes 90 en 120 kun je er ook voor kiezen een glijbaan van 175 cm te plaatsen aan het platform van 90 cm. Ook is het mogelijk aan beide platformen een glijbaan te bevestigen. De glijbaan is optioneel en zal los erbij besteld moeten worden.

Al onze houtpakketten zijn universeel en gereed voor platformhoogte 120 cm. Als je het hoogste platform 120 cm en de laagste 90 cm wilt, dan zal de schuine wand gezaagd moeten worden, of je plaatst de wand wat vlakker. Ook kun je er voor kiezen om het dakje te verlagen door de staanders in te korten.

Het pakket kan ook worden opgehaald, met aanhanger

+ Lees meer
Merk: Blue Rabbit
Materiaal: Hout
Grondniveau: Op poten
Platformhoogte: 120 cm
Glijbaan: Ja