akrobat_trampoline_orbit_rond_antraciet_2
Akrobat Orbit Above Trampoline 305 Antraciet - Incl. veiligheidsnet

999 op voorraad

€839,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De opbouw trampoline Akrobat Orbit Family zorgt voor jaren speel- en springplezier voor het hele gezin.

De Akrobat Trampoline Orbit Family is een top design trampoline die prachtig staat  in elke tuin, geschikt voor de hele familie, standaard voorzien van een veiligheidsnet en trapje. Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft ze zich met de Orbit Family serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud. De Akrobat Orbit verenigt alle premium springeigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen met een aantrekkelijke prijs.

Wat maakt de Orbit Family tot de ideale tuintrampoline?

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer, deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en die minimaal dezelfde levensduur heeft als de trampoline. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra veren bescherm flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren.

De Orbit Family trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren. Geschikt voor de beginner tot de professionele springer.

Leverbaar in het rond in diameter 305, 365 en 430 cm, en rechthoekig met de afmetingen 305 x 183 cm, 335 x 244 cm en 430 x 310 cm.

Voordelen van een opbouw trampoline:

De trampoline is verplaatsbaar

Er hoeft geen groot gat gegraven te worden

Optimale sprongkracht omdat de lucht onder de trampoline makkelijk kan verplaatsen.

Kwaliteit en veiligheid 

De Orbit Family productgroep is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampolinelijn. De Above Ground trampolines worden standaard met veiligheidsnet geleverd voor maximale veiligheid. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit Family een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit Family wordt ontwikkeld en geproduceerd in de EU. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen. De Orbit Family serie heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een goede springbeleving en staat voor een betrouwbare tuintrampoline die elk gezin jarenlang speel- en beweegplezier zal geven.

+ Lees meer
Merk: Akrobat
Type: Boven de grond
Afmeting: 305cm
Vorm: Rond
Kleur: Antraciet
Veiligheidsnet: Ja