akrobat-trampoline-primuschallenger-365-zwart
Akrobat Primus Challenger Trampoline 430x305 Zwart - Incl. veiligheidsnet

999 op voorraad

€1.999,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

De absolute topper onder de trampolines met een fantastische bounce, perfect voor freerunners, turners en ervaren springers

Door de combinatie van een hoge trampoline met een AkroVentSport springdoek, ondervindt de springer nagenoeg geen luchtweerstand bij het springen. Dit resulteert in fantastische springeigenschappen.

Het grote formaat trampoline, het AkroVentSport springdoek en de AkroSpring Pro resulteert in een superieure springervaring en is deze Akrobat Trampoline Challenger een perfecte keuze voor freerunners, turn(st)er en ervaren springers. De Challenger biedt springers de mogelijkheid om topprestaties te leveren. Een van de bijzondere kenmerk van deze Akrobat Primus Challenger trampoline is de innovatieve AkroVentSport springmat. Het AkroVentSport springmat zorgt voor een zeer effectieve lucht ventilatie, de springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend, waardoor je nagenoeg geen luchtweerstand ondervindt bij het springen. Daardoor is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit springmatmateriaal een gaatje zou komen scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVentSport springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen. Kortom deze AkroVentSport Springmat zorgt voor de geweldige springeigenschappen en maximale veiligheid.

De Akrobat Trampoline Primus Challenger heeft een UV bestendige en extra zware kwaliteit beschermrand voor maximale veiligheid en duurzaamheid. De trampoline rand wordt standaard geleverd in kleur zwart. Het frame heeft dubbele buizen, dus is zeer sterk, daarnaast gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat. De Akrobat Trampoline Challenger wordt standaard geleverd met een veiligheidsnet en trapje.

Speciale kenmerken van de Akrobat Trampoline Primus Challenger:

  1. AkroVent springdoek: een geperforeerde springmat die veel lucht doorlaat, zodat je nagenoeg geen weerstand ondervindt bij het springen. Deze springmat heeft een geweldige bounce. Bij het springen klappert de trampoline rand niet op de springmat, dus minder geluid tijdens het springen.
  2. AkroSpring Pro system, unieke veer voor een super bounce.
  3. UV-, brand-, water- en temperatuurbestendige beschermrand van zware kwaliteit schuim voor een maximale veiligheid en lange levensduur (met zelfs 5 jaar garantie).
  4. Bij het springen klappert de trampoline rand niet op de springmat, dus minder geluid tijdens het springen.
  5. Inclusief trapje en veiligheidsnet.

Voordelen van een opbouw trampoline:

  • De trampoline is verplaatsbaar
  • Er hoeft geen groot gat gegraven te worden
  • Optimale sprongkracht omdat de lucht onder de trampoline makkelijk kan verplaatsen
+ Lees meer
Merk: Akrobat
Type: Boven de grond
Afmeting: 430x305cm
Vorm: Rechthoek
Kleur: Zwart
Veiligheidsnet: Ja