Akrobat-Primus-Flat-to-the-ground-Trampoline-305x183-Antraciet-2
Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 335x244 Antraciet

999 op voorraad

€1.159,00

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Levertijd 1 - 5 werkdagen

Levering - De Groot Buitenspeelgoed Afhalen mogelijk i Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Als je voor afhalen kiest laten wij weten wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Maak kennis met de Akrobat Trampoline Primus

Het onopvallende volledige ingegraven ontwerp van de Akrobat Trampoline Primus Flat to Ground elegant staat in iedere omgeving. Ook de kleur combinatie van zwart met grijs geeft een zeer strakke en moderne uitstraling.

Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de AkroVent springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline met fantastische springeigenschappen. De unieke sprongcapaciteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is bij ervaren trampolinespringers,  turnsters, freerunners en tieners. De Akrobat Primuses ischikt voor zowel beginners, topatleten en revalidatie. Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren.

Door de combinatie van de rechthoekige vorm en de afmeting van 305 x 183 cm is de trampoline is de Akrobat Primus uitermate geschikt voor een kleine tuin. Met de rechthoekige vorm gaat er minder ruimte verloren in vergelijking met een ronde trampoline.

AkroVent en het AkroSpring Pro Systeem

Het bijzondere kenmerk van de Primus Flat to the ground is de innovatieve AkroVent springmat. Het AkroVent springdoek zorgt voor een zeer effectieve lucht beweging. De springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend waardoor er nagenoeg geen luchtweerstand wordt ervaren bij het springen. Daardoor is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen.
Wanneer er in de AkroVent springmat een gaatje zou komen, scheurt de springmat niet helemaal door waardoor de levensduur van de trampoline wordt verlengd. Ook beschikt de springmat over het AkroSpring Pro Systeemeen extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen. De combinatie van beiden systemen zorgen voor geweldige springeigenschappen en maximale veiligheid.

Standaard is onze Primus voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen. Bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een levenslange levensduur. Dit type randkussen herkent u aan het glanzende oppervlak (extra beschermende top coating).

Speciale kenmerken van de Akrobat Trampoline Primus Flat to the ground:

– AkroVent springdoek: een geperforeerde springmat die veel lucht doorlaat, zodat je nagenoeg geen weerstand ondervindt bij het springen. Deze springmat heeft een geweldige bounce. Bij het springen klappert de trampoline rand niet op de springmat, dus minder geluid tijdens het springen.
– Een Premium beschermrand: UV bestendig en extra zware kwaliteit zeilmateriaal met extra glossy topcoating, zware kwaliteit schuim (brand-, water- en temperatuurbestendig) voor maximale veiligheid en levensduur.
– AkroSpring Pro systeem, met een extra beschermrand over de veren.
– Roest en breuk bestendige steun rand, die de bodem op zijn plek houdt.
– Inclusief antiworteldoek, om groei van onkruid onder de trampoline tegen te gaan.

Leverbaar in verschillende vormen:
Rond met een diameter van 244, 305, 365 en 430 cm
Rechthoekig met de afmetingen 305 x 183 cm, 335 x 244 cm en 430 x 305 cm.

Voor maximale veiligheid kunt u deze trampoline met een veiligheidsnet combineren.

+ Lees meer
Merk: Akrobat
Type: In de grond
Afmeting: 335x244cm
Vorm: Rechthoek
Kleur: Antraciet